KONKURS PUNE

Plotësim stafi në Hotel GORENJE

Pozitat:

  • Kamarier/e – 2 Pozita

Kualifikimet:

  • I/e përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues;
  • Përvoja e dëshmuar në gastronomi ose hotileri.

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin [email protected]
Konkursi qëndron i hapur nga data 14.11.2022 deri më 14.12.2022
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 777 752 (nga ora 08:00 deri në orën 16:00, gjatë ditëve të javës).

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Tagged as: Gorenje, Kamarier, Kamariere, prishtine