Kamarier

Përgjegjësia:
Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim. Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme. Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Aftësitë

  • Njohja e punës me kompjuter
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Të jetë komunikativ
  • I motivuar për punë
  • Aftësi për punë nën presionin e kohës
  • Gatishmëri për punë jashtë orarit

Kushtet:

  • Paga të mira
  • Bonuse mujore

Të gjithë të interesuarit të dergojne Cv te bashkangjitur në: [email protected]
Me subjektin: Kamarier
Gjinia: Femer/ Mashkull

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Gastronomi, Hotel, Hotel Garden, Kamarier, prishtine, Restaurant, Sherbim