Bliss Lavazza me lokacion në Albi Mall hap konkurs për:

  • Kamarier/e (3)
  • Shankist/e (3)
  • Ndihmës/e në kuzhinë (2)
  • Arkatare (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të kenë aftësi të mira të bashkëpunimit.
  • Të kenë aftësi të mira të komunikimit.
  • Të jenë pozitivë gjatë orarit të punës.
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes: 
Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin e telefonit: +383 44 980 622

Tagged as: Arkatare, Bliss Caffe Bar, Gastronomi, Kamarier, Kamariere, Komunikim, Ndihmes ne kuzhine, Ndihmese ne kuzhine, prishtine, Restaurant, Shankist, Shankiste