Grill House SHABAN shpallë konkurs për :
 • Shankist 
 • Skarist
 • Kamarier / Kamariere
 • Enëlarës / Enëlarëse

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëpret dhe përshëndetë mysafirët;
 • Informon mysafirët mbi shërbimet e Restaurantit;
 • Bashkëpunon me stafin duke përfshirë edhe mirëmbajtjen;
 • Monitoron vizitorët në Restaurant;
 • Zbaton rregullat dhe politikat e Restaurantit;
 • Të njohë tërësisht artikujt e menysë.

Kriteret:

 • Vëmendje në detaje dhe saktësi;
 • Pamje dhe qëndrim profesional;
 • Eksperiencë në komunikim me mysafirë / klientë, mundësisht në një mjedis mikpritës;
 • Aftësi në punë ekipore.

Mënyra e aplikimit: 
Të interesuarit le të kontaktojnë në numrin e telefonit:
044-876-896

Tagged as: Enelares, Enelarese, Gastronomi, Grill House Shaban, Kamarier, Kamariere, mirembajtje, prishtine, Restaurant, Shankist, Skarist