KONKURS
 
Salt Bistro shpallë konkurs për këtë pozita pune:
  • Kamarier/e
  • Ndihmës/e Shanku

Lokacioni: Fushë Kosovë

Kërkesat:

  • Njohuri elementare në lëminë perkatese;
  • I/e  përgjegjshëm/e, komunikues/e dhe bashkëpunues/e;

Të interesuarit/at të dergojne CV-në në këtë email adrese:  [email protected] apo te kontaktojne ne numrin e telefonit 044 985 582

Tagged as: Fushekosove, Gastronomi, Kamarier, Ndihmes shanku, Salt Bistro, Shankist, Waiter