Pizza House shpallë konkurs pune për pozitat në vijim: 

  • Pizzaman M/F
  • Asistent në Kuzhinë M/F
  • Shankist M/F
  • Kamarier M/F

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të kenë aftësi të mira të bashkëpunimit.
  • Të kenë aftësi të mira të komunikimit.
  • Të jenë pozitivë gjatë orarit të punës.
Pozitat e lartecekura duhet të kenë përvojë pune së paku 1 vit. 
K&K brothers L.L.C (Pizza House) ofron kushte konkuruese të tregut, orar pune fleksibil, bonuse etj. 
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes: 
Si dhe në numrin 046/526-526 Viber/Whatsapp

Tagged as: Asistent ne kuzhine, Gastronomi, Kamarier, Komunikim, Pizza House, Pizzaman, prishtine, Restaurant, Shankist, Sherbim