Pizza House  shpall konkurs pune për pozitat në vijim: 

Kamarier M/F  
Shankist M/F
Pizzaman M/F
 
Pozitat e lartecekura duhet të kenë përvojë pune së paku 1 vit. 
 
K&K brothers L.L.C (Pizza House) ofron kushte konkuruese të tregut, orar pune fleksibil, bonuse etj. 
 
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes: 
Si dhe në numrin 046/526-526 Viber/Whatsapp

Tagged as: Gastronomi, Kamarier, Kamariere, Pizza House, Pizzaman, prishtine, Shankist, Shankiste