Konkurs
Semitronix Hotel Prishtina Shpallë  Konkurs për këto Pozita (Kamarier/e ,Puntore në Pastrim/Nikoqire)

Kamarier/e(2)

  • Përvojë parakprake e punës së kamarierit
  • Njohja e gjuhëve të huaja( Anglisht)
  • Te jetë fleksibil dhe i përshtashëm për punë ekipore.

Puntore në Pastrim (Nikoqire)(2)

  • Përvojë parakprake e punës  në Pastrim
  • Te jetë fleksibil dhe i përshtashëm për punë ekipore.

Semitronix Hotel Prishtina ofron ambient të përshatshëm pune,orar fleksibil ,kushte të mira pune.
Konkursi ka afat prej 02.03.2023-01.04.2023

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail : [email protected] 
Kontakt +383 49 740 222
WEB:  www.hotel-semitronix.com

Tagged as: Kamarier, Kamariere, Prishtina, Punetor ne pastrim, Punetore ne pastrim, Semitronix, TEB, Teb Banka