KONKURS PUNE
 
Restaurant Mero me një objekt modern, me kushte shumë moderne dhe bashkëkohore të punës fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë në këtë konkurs, dhe ti bashkangjiten një stafi të mrekullushem.
 
Shpallim konkurs në (këto) pozita:
  • Kamarier
  • Ndihmës kamarier
  • Banakier
  • Ndihmës banakier
Kushtet e aplikimit:
  • Të ketë njohuri rreth fushës së shërbimit dhe hotelerise.
  • Të ketë përvojë pune
Detyrat dhe pergjegjesite :
  • Përpikmeri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klienteve.
  • Aftësi të mira komunikimi me klient.
Të interesuarit për punë duhet të dërgojnë biografinë CV-në dhe mund të zgjedhin të aplikojnë nëpërmjet njëres nga këto mënyra:
 
Në e-mail adress: [email protected]
Ose ne numrin +383 46 990 990
 
Lokacioni: Fushë Kosovë, Rruga e Uglarit

Tagged as: Banakier, Fushe Kosove, Gastronomi, Kamarier, Mero Restaurant, Ndihmes Banakier, Ndihmes Kamarier, Sherbim