Lulu’s Coffee and Wine shpall konkurs pune për:

  • Kamarier
  • Ndihmës Shankist
  • Shankist

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Shërbimi i ushqimeve dhe pijeve të ndryshme;
  • Rregullimi dhe mirëmbajtja e lokalit;
  • Mikpritja e klientëve;
  • I/e përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues.

Kualifikimet profesionale:

  • Përvoja e dëshmuar në gastronomi.

Të gjithë të interesuarit mund të lajmërohen në numrin e telefonit 044 508 558

Tagged as: Gastronomi, Kamarier, Lulu's Coffee and Wine, Ndihmes Shankist, prishtine, Shankist, Sherbim