Me synim për rritje të veprimtarisë, Ador Hotel është duke kërkuar staf mbështetës të kualifikuar dhe profesional në departamentet përkatëse si në vijim:

  • Kamarier
  • Recepsionist
  • Ndihmës Kuzhinier

Kualifikimet e kerkuara per pozitat:


Kamarier/e

  • Te kete pervoje pune si kamarier/e,
  • Te kete deshire dhe ambicje per te punuar.

Recepsionist/e

  • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office.
  • Njohja e gjuhës angleze.
  • Të jetë komunikativ/e.
  • I/e motivuar për punë.

Ndihmës Kuzhinier


APLIKIMI DUHET TË BEHET ONLINE DUKE DËRGUAR CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: [email protected]

Tagged as: Ador, Hotel, Kamarier, Ndihmes Kuzhinier, Prishtina, Recepsionist