Ferretti mediterranean flavor

Brandi i njohur i gelatove i cili ka mbi 30 pika në botë, gjendet edhe në qendrën më të re tregtare në Kosovë “Prishtina Mall”, në  Magjistralen Prishtinë – Ferizaj, Kilometri i 10-te, në Graçanicë.

Nëse dëshironi të jeni pjesë në një ambient familjar, të ngrohtë dhe dinamik, ku mund të i tregoni aftësitë dhe shkathtësitë tuaja, atëherë tani është rasti i juaj.

Ferretti kërkon staf të kualifikuar dhe profesional për pozita të caktuara. Ajo çka kërkojmë ne është të jeni të përgatitur për sfidat e gastronomisë, të keni paraqitje miqësore, të njihni kërkesat e këtij sektori, të keni pasion dhe kreativitet gjithmonë me rigorozitetin dhe diciplinën që kerkon arti i pastiçerisë. Në këtë mënyrë ne mund të shprehim traditën dhe risinë, shijen dhe teknikën e Ferretti.

Ne ofrojmë punësim me kontratë afatgjate, ambient komod dhe të rehatshem si dhe pagë joshëse me mundësi rritje.

Pozitat vijuese për të cilat mund të aplikoni janë:

Kamariere (2)
Shankiste (2)

 

(Preferohet pervoje pune ne pastiqeri)

Menyra e aplikimit:

Te gjithe te interesuarat mund te kontaktojne ne numrin e telefonit:  +383 44 43 79 00 (Te gjitha informatat jepen ne qender dhe jo permes telefonit)

Tagged as: Ferreti, Gastronomi, Kamariere, Prishtina Mall, prishtine, Shankiste