Konkurs 

MySky 24 L.L.C  shpall konkurs për vende të lira të punës : Këshilltar (e) për klient:

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Kujdesi ndaj klientëve
  • Përpunimi i rezervimeve 
  • Koordinimi, përpunimi dhe përcjellja e thirrjeve hyrëse, Email,Facebook dhe Instagram.
  • Këshilla dhe mbështetje për klientët tanë përmes telefonit dhe Email

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

  • Dëshira për të punuar me klientë
  • Të jete komunikative
  • Të keni aftësi të mira kompjuterike
  • Të keni afinitet të punoni në ekip.
  • Gatishmeri për të punuar në ndërrime,gjate fundjavave dhe festave zyrtare.

Ne ofrojmë:  Vend te sigurtë të punës, Ambient modern dhe Pagë stabile.

Verejtje : Te dhënat personale(CV) të dërgohen përmes butonit Apliko Këtu ose postës elektronike ne adresën: [email protected]  

Vetëm kandidatët që hyjnë në listen e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Client, Keshilltar, klient, Kujdes, MySky 24, prishtine, Support, Travel