KONKURS

  4 Stinët Coffee Shop & More  në Prishtinë , lagjia në Arbëri(Dragodan), shpall konkurs për këto pozita:

  • 1 kuzhinjer,
  • 2 banakeiere dhe
  • 2 kamarierë.

Për më shumë informacione, na kontktoni në këto numra kontaktues:

049 807 010
049 769 050

[email protected]

Tagged as: 4 Stinet, Banakiere, Gastronomi, Kamarier, Kuzhinier, prishtine, Sherbim