Massa Restaurant

Duke u rritur cdo dite e me teper klientela lind dhe nevoja te zgjerojme stafin ne menyre qe te jemi sa me profesional dhe efikas ne sherbimin ndaj jush. Andaj hapim konkurs per pozitat e meposhtme: 

  • Kuzhinier/e
  • Kamarier/e
  • Enëlarëse
  • Pizza Man
  • Praktikant/e 

Per te caktuar intervisten ju lutem kontaktoni ne numrin e telefonit:  044-404-505

Tagged as: Kamarier, Kamariere, Kuzhinier, Kuzhiniere, Massa Restaurant, Pizzaman, Praktikant, Praktikante, Prishtina