Margo Garden Bar hapë konkurs për pozitën:

  • Kuzhinier/e 
  • Ndihmës/e Kuzhinier/e
  • Shankist/e
  • Kamarier/e

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Aftësi të mira organizative.
  • Aftësi të mira komunikimi.
  • Të jetë i/e shkathët në punë.
  • Përvoja e punës në këtë drejtim është një përparësi.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin e telefonit: 045 272 846 ose të dërgojnë CV në email-in [email protected]

Tagged as: Gastronomi, Kamarier, Komunikim, Kuzhinier, Margo garden bar, Ndihmese Kuzhiniere, prishtine, Restaurant, Shankist