Aurora Group hap konkurse pune për këto pozita:
  • Kuzhinier (550-600)
  • Ndihmës Kuzhiner (350-400)
    (Paga varion nga eksperienca dhe efiqienca ne punë)

Numri kontaktues për të interesuarit: 045 560 570

Tagged as: Aurora Group, Gastronomi, Kuzhinier, Ndihmes Kuzhinier, prishtine, Restaurant