Aurora Group, po kërkon Kuzhinier dhe Ndihmës në Kuzhinë të përfshihen në ekipin tonë të përkushtuar.

  • Kuzhinier
  • Ndihmës në Kuzhinë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Përgatitja e ushqimeve me kujdes të shtuar dhe me profesionalizëm.
  • Të jenë pozitivë gjatë orarit të punës
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikuese
  • Të kenë aftësi të mira të punës në grup

Rroga: Me marrëveshje

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrit kontaktues: 045-560-570

Tagged as: Aurora Group, Gastronomi, Komunikim, Kuzhine, Kuzhinier, Ndihmes, Ndihmes ne kuzhine, prishtine, Restaurant