Mundesi punësimi në Austri në Hoteleri me kontrate pune për 6 muaj me mundësi vazhdeimi 

  Akomodimi mbulohet nga Kompania 

  DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • TË KUJDESET MBI POROSIT E GJËRAVE USHQIMORE DHE TË TJERA ME KOHË NË KOORDINIM ME SHEFIN E KUZHINËS,
  • TË KETË KUJDESET NGA MARRJA E POROSIS NGA KAMARIERI,
  • BËNË PËRGADITJEN E USHQIMEVE PËR KLIENTA
  • TË KUJDESET MBI PASIJET E KUZHINËS
  • BASHKËPUNON ME ND. KUZHINIERAT RRETH PËRGADITJES SË USHQIMIT

 KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

  • SHKOLLIMI I MESEM GASTRONOMI,
  • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE DHE GJERMANE PËPARSI,            
  • PËRVOJ PUNE, MINIMUM 1 VJEÇARE 

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: [email protected]

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Austri, Gastronomi, Gatim, Jashte Vendit, Kuzhine, Kuzhinere, Restaurant, Schlafmeile Traunsee