Laboratori Biolab Zafi F në Pejë shpall konkurs për këto dy pozita:

  • Laborante
  • Infermiere

Të interesuarit  duhet tē lajmërohen në tel: 044 569 252 ose në e-mail [email protected]

Përparësi kanë kandidatët me pervojë pune.

 Behu pjesë e ekipit profesionist dhe më pervojë 30 vjeqare tëk Biolab Zafi. Laboratori Biolab Zafi F në Pejë ju mirepret!

Tagged as: Biolab Zafi, Infermier, Infermiere, Laborant, Laborante, Medicine, Peje, shendetesi