Laboratori Biolab Zafi F në Pejë shpall konkurs për këto dy pozita: 

Laborante dhe Infermiere 

Të interesuarit  duhet tē lajmërohen në tel: 044 569 252 ose në e-mail [email protected]
Përparësi kanë kandidatët me pervojë pune. 
Behu pjesë e ekipit profesionist dhe më pervojë 30 vjeqare tëk Biolab Zafi. Laboratori Biolab Zafi F në Pejë ju mirepret!

Tagged as: Biolab Zafi, Infermier, Infermiere, Laborant, Laborante, Medicine, Peje, shendetesi