KONKURS

Pozicioni: Llogaritar/Financier

Lokacioni: Prishtinë

Vendas Group është kompani e specalizuar ne fushën e Patundshmërisë që ka një prani të fuqishme në tregun e saj. Ne jemi në kërkim të një Llogaritari / Financier të talentuar dhe të pasionuar që do të kontribuojë në ndërtimin dhe rritjen e kompanisë sonë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Përgatitja dhe monitorimi i llogarive financiare, duke përfshirë pagesat, faturat dhe transaksionet tjera.
  • Monitorimi i llogarive bankare dhe identifikimi i ndonjë mosrregullie.
  • Përgatitja dhe dorëzimi i dokumentacionit të kërkuar për auditime dhe inspektime tatimore.
  • Sigurimi që të gjitha informacionet financiare të jenë të sakta dhe në përputhje me rregullat dhe standardet financiare.
  • Sigurimi që kompania të respektojë të gjitha rregulloret dhe ligjet aktuale.

Kualifikimet tuaja:

  • Diploma në Financa, Kontabilitet, Ekonomi, ose një fushë të ngjashme.
  • Përvojë e mëparshme në pozicione të ngjashme në industrinë specifike është një avantazh.
  • Njohuri e thellë e koncepteve financiare, legjislacionit tatimor dhe standardeve ndërkombëtare të llogaridhënies
  • Certifikime profesionale në fushën e financave ose kontabilitetit,
  • Përvojë e mire në përdorimin e softuerëve të specializuar financiarë dhe paketave të Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint).

Mënyra e Aplikimit:

Për të aplikuar për pozitën Llogaritar / Financier në kompaninë tonë, ju lutem dërgoni CV-n tuaj përmes butonit ‘Apliko Këtu’ 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Accounting, Ekonomi, Financa, Financier, Kontabilitet, LLogaritar, prishtine, Vendas Group