KONKURS

Themeluar në vitin 2004, Izogrup sh.p.k sot është transformuar në një nga kompanitë më të besueshme në Shqipëri ne fushën e Hidro dhe Termo izolimit. Shërbimet tona shtrihen nga ato familjare,biznese të vogla/mesme/mëdha deri tek organizata të një niveli të lartë. Shumë prej objektivave tashmë janë realizuar si shtrirja gjeografike në të gjithë shqipërinë, mjetet bashkëkohore, transporti dhe lëndët e para.

Një nga qëllimet e kompanisë është zgjerimi i forcës së saj punëtore. Nëse punonjësi i vetë kompanisë nuk është i kënaqur, atëherë kurrsesi nuk do të mbetet i kënaqur klienti. Një nga prioritetet kryesore të shoqërisë është shtimi i vendeve të reja të punës dhe përmirësimi i kushteve të punonjësve si nga ana ekonomike ashtu edhe nga ana e sigurisë. Një punëtor i kënaqur, është shkak për kënaqjen e një klienti.

Magazinier

 • Preferohen persona me eksperiencë të mëparshme pune.
 • Ambienti i magazinimit është diku tek 2000 m2.

Detyrat

 • Tu përgjigjet dhe tu spjegoje klientëve produktet;
 • Përdorim i pirunit për ngarkim – shkarkim;
 • Sistemim magazine;
 • Të përkujdeset për pastërtinë dhe rregullin e ambientit të punës.

Arketar/e

Detyrat

 • Kryen regjistrimin e çdo blerjeje të klientit dhe paisjen e klientit me faturën tatimore;
 • Mban përgjegjësi për kuadrimin e arkës në turnin e vet;
 • Mirëmban dhe raporton skadencat në raftet e përcaktuara nga menaxheri;
 • Mirëpret dhe përcjell çdo klient në market me buzëqeshje dhe mirësjelle;
 • Detyra të tjera shtesë në përputhje me pozicionin, të caktuara nga menaxheri.

Kualifikimet

 • Minimumi 1 vit eksperiencë të mëparshme në këtë pozicion;
 • Njohje të programit Financa 5;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Aftësi të menaxhimit të kohës dhe stresit;
 • Ndershmëri, besueshmëri dhe integritet.

Punëtor krahu

 • Vendi i punës është në Prishtinë

Mënyra e aplikimit:

Jeni të lutur të na dergoni CV-ne tuaj në adresën [email protected]l dhe të na kontaktoni në nr 00355696666060.

Tagged as: Arketar, Depo, Depoist, Izogrup, Magazinier, prishtine, Punetor Krahu, retail