Boutique Hotel Etnomania është një destinacion i njohur për elegancën, cilësinë e lartë dhe shërbimin e shkëlqyer. Ne jemi aktualisht në kërkim të kandidatëve të përshtatshëm për të plotësuar disa pozita në ekipin tonë:

  1. Menaxher
  2. Shankist
  3. Kamarier

Kualifikimet e Kërkuara:

  • Përvojë relevante në fushën e hotelierisë për pozitat e Menaxherit Shankistit dhe Kamarierit
  • Aftësi të shquara komunikimi dhe menaxhimi.
  • Aftësi për të punuar në një ambient të shpejtë dhe të ngarkuar.

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj përmes butonit “Apliko Këtu” apo emailit [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Boutique Hotel Etnomania, Gastronomi, Kamarier, Menaxher, Menaxhment, prishtine, Shankist