Me gati 560 dyqane në mbarë botën, Orchestra është dyqan i fëmijeve dhe aksesorëve.

Pozita – Menaxhere (Femra)

Lokacioni- Prishtina Mall

Rregullat dhe Përgjegjësitë:

 • Menaxhimi, organizimi dhe planifikimi I detyave të dyqanit.
 • Respektimi i rregullave të sjelljës gjatë orarit të punës.
 • Udhëheqja e ndrrimit dhe përcaktimi I udhëheqëve te tjerë në mungesë.
 • Rekomandim, përzgjedhje dhe ndihmë në gjetjen ose marrjen e mallrave bazuar në nevojat dhe dëshirat e klientëve.
 • Kordinimi I orarit dhe detyrave të stafit.
 • Komunikim i mirë me anëtarët tjerë të stafit dhe me klientët.

Kulaifikimi:

 • Edukimi: Së paku shkollimin e mesëm;
 • Përvojë pune në pozitë të njejtë;
 • Ndihmon njohja e gjuhës angleze;

Kushtet:

 • Orari: 7 orë ne dite.
 • 6 Dite te javes.
 • 1 Dite pushim javor, 1-2 dite extra pushim ne muaj.
 • 3 Ndrrime: Paradite, mesndrrim dhe pasdite.

Aplikimi:

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe dokumente të tjera ne [email protected]. I lusim aplikantët qe te përfshijnë informacione të bollshme ne aplikimet e tyre dhe numra kontaktues.

Ju lutemi të specifikoni pozitën dhe lokacionin për të cilën aplikoni.

Email : [email protected]

Orchestra Kosovë – Magj. Prishtine – Ferizaj, Veternik, Grand Store, Kosovë TEL:+383 (0) 49 64 74 74

Tagged as: Menaxhere, Menaxhim, Menaxhment, Orchestra, organizim, Prishtina Mall, prishtine