“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj shpallë;

Konkurs për vende të reja pune për këto pozita:

  1. Merchandiser – 1 vend

Kualifikimi per vendet e punes;

  • Diploma e shkollës së mesme – e preferuar,
  • Përvoja e punës së paku 1 vit – e preferuar.

1.Merchandiser – Pershkrimi i punes:

  • Viziton pikat shitese;
  • Pergjegjës për mbushjen, ruajtjen dhe rritjen e pozicionimeve nëpër rafte dhe extra pozitave në markete te ndryshem;
  • Bën liferimin, vendosjen dhe rregullimin e produkteve në pika;
  • Bën kontrollimin dhe menagjimin e afateve të produkteve;
  • Raporton në baza ditore ,etj.
  • Kandidatët duhet të posedojnë patent shoferi të kategorisë B.

Orari i plote.

Nr. kontaktues – 045-321-271

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”, përmes email-it [email protected]

apo të paraqiten në zyret tona në Shkabaj rruga për Obiliq.

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Agrokor, Distribuim, Komunikim, Merchandiser, prishtine, retail, Sales, shitje