Fabrika e metalit Metal Innovation në Malishevë, shpall KONKURS për pozita të lira pune:
  • Metal punues,
  • Arkitekt/Inxhinier
  • Saldues,
  • Monter,
  • Punëtor.
  • Ngjyroses
  • Praktikant

Mënyra e aplikimit:

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”,  në email: [email protected] ose duke kontaktuar përmes numrit të telefonit : +383 49 445 686 

Metal Innovation punon produkte metalike. Nga tavolinat dhe raftet deri tek arti i mureve dhe kangjellat(gilinderat), ne projektojmë dhe fabrikojmë me përpikëri çdo pjesë për të përmbushur kërkesat specifike të klientëve.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Arkitekt, Inxhinier, Malisheve, Metal Innovation, Metal Punues, monter, Punetor, Saldues