Pozita: “Mirëmbajtës/e” JYSK Prishtinë dhe JYSK Prishtinë (Arbëri). 
Afati për aplikim: 03.06-13.06.2024

Kultura jonë e fortë e ekipit dhe angazhimi i juaj sigurojnë që ditët e punës të jenë sfiduese e argëtuese dhe që ju të keni mundësinë të bëni një ndryshim në JYSK.
Nëse keni shkathtësi të mira fizike si dhe aftësi për të punuar e pavarur atëherë aplikoni si  Mirëmbajtës/e në JYSK Prishtinë dhe në JYSK Prishtinë (Arbëri) duke dërguar CV-në tuaj në [email protected] ose plotësoni aplikacionin në dyqanet tona dhe përfitoni nga benefitet që JYSK ofron.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Arberi, JYSK, Mirembajtese, mirembajtje, Pastrim, Pastruese, prishtine, Pune te pergjithshme