Lideri global në hoteleri dhe mikëpritje Accor po i hap dyert në Prishtinë me brendin Mercure Hotel.

Mercure Prishtina City, me kombinimin e dizajnit bashkëkohor dhe lokal, objekteve më moderne dhe vendndodhjes strategjike, është gati të bëhet një destinacion i kërkuar për udhëtarët që vizitojnë Kosovën dhe jo vetëm.

Nëse jeni entuziast dhe mikëpritës atëherë është mundësia juaj që të realizoni ëndërrën tuaj kështu duke i’u bashkuar një ekipi profesionist e një ambienti të ngrohtë e dinamik.

Pozita vijuese për të cilën mund të aplikoni është

Mirëmbajtëse

Për të parë detyrat, përgjegjësitë dhe kualifikimin e kërkuar për këtë pozitë ju lutem shihni më poshtë.

 • Pastron dhe dezinfekton dhomat e hoteleve dhe të mysafirëve
 • Pastrim me korrent dhe fshin dyshemetë, qilimat dhe tepihët
 • Rregullon shtretërit dhe ndërron qarshafët
 • Pastron dhe dezinfekton banjot, dushet, tualetet, lavamanët dhe tavanet
 • Rimbush tualetin dhe ndërron peshqirët
 • Zbrazë koshin e plehrave

Kualifikimet dhe aftësitë

 • Kupton të gjitha udhëzimet gojarisht dhe me shkrim
 • I jep prioritet punës
 • Mëson dhe praktikon teknikat dhe procedurat e pastrimit
 • Ndërveprime miqësore me të ftuarit
 • E aftë për ekipore

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke plotësuar formularin përmes butonit më poshtë:

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Cleaning, Hotel, Mercure, Mirembajtes, mirembajtje, Pastrim, prishtine