X4
Mirëmbajtëse

Kualifikimet:

  • Shkathtësi të mira fizike
  • Eksperiencë e mëparshme në mirëmbajtje
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose në +383 48 62 00 77

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Di casa home design, Mirembajtese, mirembajtje, Pastrim, prishtine