VENDE PUNE

Klinika Keit hapë konkurs për pozitën:

  • Mjeke

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të zotërojë licensën e ushtrimit të profesionit. 
  • Aftësi shumë të mira komunikimi dhe bashkëpunimi. 
  • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze. 
  • Të ketë dëshirë për të punuar dhe mësuar. 
  • Të jetë e përkushtuar në punë. 

Dërgoni CV: www.keit.al/karriere

Tagged as: Klinika Keit, Klinike, Komunikim, Medicine, Mjeke, Mjekesi, prishtine, shendetesi, Sherbim