KONKURS PUNE

Fabrika për përpunimin e shkallëve  nga druri “ SHEHU L.L.C” në Parkun e Biznesit- Komoran, shpall konkurs

për vende të lira pune si:

1.Mjeshtër në sektorin e përpunimit të metalit– 3

  • Aftësi dhe përgjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të metalit duke përdorur makineri të avancuara, vegla dore
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
  • Preferohet të ketë përvoj pune në saldim me Tig dhe Co2

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: [email protected]

Kontaktoni në numrat:  045 622 355 dhe 045 600 975                                     

Adresa: Parku I Biznesit – Komoran

Tagged as: Drenas, Komoran, Metal, Mjeshter, Parku I Biznesit, Perpunim, Prodhim, Shehu