Ndërmarrja Zejtare dhe Banesore “Bashkimi” është në kërkim të kandidatëve për plotësimin për poziten:

  • Mjeshtër për prodhim të Dyerve dhe Dritareve nga Alumini dhe Plastika

Kriteret:

  • Kandidati duhet të ketë përvojë pune së paku 1 vit
  • Të posedojë patentë shofer
  • Mosha +18

Orari i punes :
E Hene – E Shtune (08:00 – 17:00) Diele (Pushim)

Mënyra e aplikimit:
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose na kontaktoni në numrin: 044 500 510

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Bashkimi, Dyer, Fabrike, Mjeshter, NZB Bashkimi, Prodhim, Punetor