Kompania jonë është e specializuar në prodhimin e mobiljeve dhe kuzhinave, ku synon të ofrojë shërbime cilësore klientëve tonë. Me qëllim që t’i arrijmë këto objektiva, jemi në kërkim të personave për plotësimin e pozitave për:

  • Mjeshtër
  • Punëtor i Mobilerise.

Kriteret:

  • Aplikantet duhet të kenë pervojë pune në industrinë e drurit dhe montimin e mobiljeve.
  • Mosha e preferuar: 20 – 50 vjeç.
  • është e preferuar leje për automjete

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”, të lajmerohen në këta numëra kontaktues apo  email:
Numri: 044 113 124
Email: [email protected]

Mund të paraqiten dhe pranë zyreve tona të cilat gjinden në magjistralen Prizren- Suharek, km 7

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Industri e drurit, Mjeshter, Mobileri, montim, Prizren, Punetor, Vefa Decor