Kompania jonë Inline po kërkon të plotësojë disa vende të lira për pozitat: 

  • Monter në Terren / Fabrikë (5)
  • Operator në CNC (1)

Monter në Terren/Fabrikë

  • Nevojitet aftësi për të përdorur mjetet dhe pajisjet e nevojshme për montimin e paisjeve.
  • Detyrat përfshijnë montimin në ambientet e fabrikes dhe terren
  • Nevojitet njohuri e mirë e procedurave të montimit 
  • Përvoja në montim është një avantazh.

Operator në CNC:

  • Detyrat përfshijnë përdorimin e makinave CNC për prodhim
  • Njohuri themelore të teknologjisë CNC
  • Përvojë e mëparshme në përdorimin e makinave CNC është e preferueshme.

Të interesuarit mund të aplikojnë në: [email protected] si dhe [email protected] ose në numër të telefonit 045-223-588 (Hëne-Shtune 09:00 – 17:00) ose na vizitoni në zyret tona në Fushë Kosovë, rr. Nëna Terezë.

Tagged as: Cnc, Fabrike, Fushe Kosove, Inline, monter, Operator, Operator ne CNC, Prodhim, terren