Palma Furniture, është në kërkim të individëve të talentuar dhe të përkushtuar për të bashkëpunuar me ne në rrugën tonë drejt suksesit të përbashkët

Ju ftojmë të aplikoni për poziten vakante në kompaninë tonë të cilat e gjeni mëposhtë:

  • Monter të Mobiljeve (10)

Kualifikimet:

  • Eksperiencë pune në pozitë të ngjashme
  • Aftësi për të punuar në një ambient ekipor.
  • Përgjegjshmëri dhe precizion në punë

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes emailit

[email protected] ose numrit +377 45 467 807

 

Tagged as: Gjilan, Mobilje, monter, montim, Montues, Palma Furniture, Prodhim