Ndihmës Banakier / Barmen

Përgjegjësia:

Menaxhimi i përgjithshëm i bareve të hotelit. Marrja e porosive nga kamarieret dhe mysafiret dhe shërbimi i tyre me pije dhe ushqim. Pastrimi i enëve nën përgjegjësinë e tij si dhe mirëmbajtja e pastërtisë së barit në përgjithësi.

Aftësitë

  • Njohja e punës me kompjuter 
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Kreativ në përgatijen e pijeve (koktejeve) të ndryshme
  • Të jetë komunikativ
  • I motivuar për punë
  • Aftësi për punë nën presionin e kohës 
  • Gatishmëri për punë jashtë orarit

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose të dergojne Cv me 1 Fotografi te bashkangjitur, si dhe referenca per ata qe kanë ne:

[email protected]

Me subjektin: Barmen

Gjinia: Mashkull

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Banakier, Barmen, Gastronomi, Hotel Garden, Hotelieri, Ndihmes Banakier, prishtine, Shankist