Pan Express si brend i ri dhe i shumëkërkuar me lokacion në Prishtina Mall shpall konkurs për

  • Ndihmës Kuzhinier (2)
  • Enëlarës (2)
  • Shitëse (2)

Transporti eshte i siguruar nga Prishtina Mall

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes [email protected]
si dhe ne numrin e telefonit: 049 209 509

Tagged as: Enelares, Kuzhinier, Ndihmes Kuzhinier, Pan Express, Prishtina Mall, Shitese