KONKURS PUNE

Kompania:                  SushiCo Kosova Sh.P.K

Afati për aplikim:      Deri më: 19/03/2024

Për kompaninë

SushiCo Kosova Sh.P.K është kompani e themeluar në vitin 2018 dhe është partner i franshizës SushiCo.

Pozita: Ndihmës kuzhinier

Detyrat dhe përgjegjësitë për ndihmës kuzhinier

 • Pergatitja e ushqimeve;
 • Pergatitja e lëndes së parë për produkte ushqimore;
 • Mirëmbajtja e vendit të punës;
 • I permbahet standarteve te higjenes dhe pastertise se restorantit;
 • Sipas kërkesës së mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Pozita: Detyrat dhe përgjegjësitë për delivery (1)

 • Të ketë patentë shofer, dhe së paku 2 vite eksperiencë vozitje nëpër rrugët e Kosovës
 • Të jetë i përgjegjshëm në komunikacion
 • Të kujdeset për automjetin e tij dhe të njoftoj për defekte eventuale
 • Të jetë komunikativ
 • Të jetë i gatshem për punë në ekip
 • Të jetë i motivuar për punë afatgjate
 • Të jetë i aftë për punë nën presion të kohës

Të gjithë të interesuarit janë të mirëseardhur.

Kandidatët që plotësojnë kriteret e lartcekura, luten që CV’të e tyre t’i dërgojnë në e-mailin: [email protected];

+38345555562;  +38344764444

Tagged as: Delivery, Kuzhine, Kuzhinier, Ndihmes, Ndihmes Kuzhinier, prishtine, Restaurant, SushiCo