Hotel International Prishtina & Spa është një hotel me 5 yje I tipit “Biznes Class Hotel” me të gjitha kushtet qe nevojiten për këtë lloj të hotelerisë, duke përfshi dhomat komode, restaurantet dhe baret, spa center me pishinë të brendshme si dhe  sallat e konferencave dhe organizimeve te ngjashme.

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs:

Pozita e hapur : 1 Ndihmes Kuzhinier/e (M/F)

Aftësitë e kërkuara:

  • Përvojë pune në kuzhine 
  • Njohuri rreth punës 
  • Do të konsiderohet perparësi shkollimi apo diploma si Kuzhinier

Pozita e hapur : 1 Punëtore ne sektorin e pastrimit

Aftësitë e kërkuara:

  • Për këtë pozitë nuk kërkohet pervoje pune

Pozita e hapur : 1 Kamarier/e (M/F)

Aftësitë e kërkuara:

  • Njohja e gjuhës angleze e preferueshme
  • Pervoja e punës si kamarier/e konsiderohet përparësi

Nga të gjithë aplikuesit kërkohet:

  • Të këtë paraqitje profesionale
  • Të këtë aftësi të punës në grup
  • I/E motivuar për punë

Ne ofrojmë kushte të mira të punës në një ambient shumë të përshtashem, nese dhe ti dëshiron të jesh pjesë e stafit tonë, na kontakto 😊

Në email: [email protected] Ose ne numrin: 038 600 222

Me respekt 
Hotel International Prishtina & SPA 

Tagged as: Gastronomi, Hotel International Prishtina, Hoteleri, Kamarier, Kuzhinier, Mirembajtese, mirembajtje, Ndihmes, Ndihmes Kuzhinier, Pastrim, prishtine, Punetore ne pastrim