Përshkrimi i Pozitës:

Restoranti Mama’s po kërkon të zgjedhë kandidatë të kualifikuar për dy pozita të reja në ekipin tonë të kuzhinës. Kemi nevojë për një Ndihmëse Kuzhiniere me përvojë në gatimin e ushqimeve dhe një puntore të thjeshtë në kuzhinë për të mbështetur punën në kuzhinë.

Pozitat e disponueshme janë: (2)

Ndihmëse Kuzhiniere: Kandidatët e suksesshëm duhet të kenë një përvojë të vlefshme në gatimin e ushqimeve dhe një pasion për kuzhinën. Ato do të jenë përgjegjës për përgatitjen e ushqimeve në mënyrë të pastër dhe efikase, si dhe për të siguruar cilësinë të ushqimit në restorant.

Puntore e Thjeshtë në Kuzhinë: Kandidatët për këtë pozitë do të jenë të përgjegjshëm për mbështetjen e operacioneve të përgjithshme të kuzhinës, duke përfshirë pastrimin, organizimin dhe mbështetjen e Ndihmëseve Kuzhiniereve. Një angazhim i fortë për punën dhe aftësia për të punuar në një ambient të shpejtë janë thelbësore për këtë pozitë.

Përfitimet e punës:

  • Pagë konkurruese
  • Ambient i këndshëm i punës në një restorant të njohur
  • Mundësi për zhvillim dhe avancim në karrierë
  • Punë afatgjate dhe të sigurt

Kualifikimet e Kërkuara:

  • Përvojë relevante në fushën e kuzhinës (për pozitën Ndihmëse Kuzhiniere)
  • Aftësi për të punuar në një ambient të shpejtë dhe të ngarkuar
  • Një qasje e përkushtuar dhe një pasion për kuzhinën dhe shërbimin ndaj klientëve.

 

Si të Aplikoni: Të gjithë kandidatet e interesuar janë të lutur të kontaktoni në numrin e telefonit +38343725247.

Faleminderit për interesimin tuaj për të bashkëpunuar me Restorantin Mama’s, presim me padurim të punojmë së bashku!

Tagged as: Gastronomi, Kuzhine, Kuzhiniere, Mama's Restaurant, Ndihmese Kuzhiniere, prishtine, Punetore