Kompania “Stone Castle hap konkurs për një

 • Nëpunës/e në Departamentin e Shitjeve

Kandidati/ja ideal/e do të kishte përvojë të mëparshme në shitje, respektivisht në pjesën administrative të shitjeve, dhe kjo do të ishte një avantazh shtesë.

Ky pozicion përfshinë kryesisht punën brenda zyrës dhe konsiston në mbështetje të proceseve të shitjes, eksporteve, importeve e të ngjashme.

 Kandidatet e interesuar për aplikim, duhet të përmbushin kriteret si në vijim:

 • Aftësi të nivelit të lartë komunikimi me shkrim dhe verbal;
 • Aftësi ndërpersonale; 
 • Përvojë në procedurat e shitjes;
 • Fleksibilitet dhe aftësi për punë në grup;
 • Njohuri të sistemeve operative kompjuterike dhe softuerit MS Office;
 • Preferencë do të kenë kandidatet që njohim gjuhen angleze dhe përgatitje profesionale në drejtimin ekonomik ose financiar.
 • Detyrat kryesore të punës:
 • Ndihmon dhe punon ngushtë me ekipin e shitjeve;
 • Përgatit porositë e shitjeve, fatura dhe koordinon dërgesën dhe mbledhjen e pagesave vijuese me klientët;
 • Arkivon dokumentacionin në lidhje me porositë;
 • Krijon dhe mban marrëdhënie efektive me klientët për të kuptuar nevojat e klientëve;
 • Siguron një përvojë pozitive të klientit gjatë gjithë procesit;
 • Kujdeset për dokumentacionin e eksportit dhe të importit;
 • Kryen detyra të tjera sipas nevojës, në kuadër të shitjes;

Kandidatet e interesuar të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” apo të dërgojnë CV në këtë adresë elektronike:

[email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Komunikim, MS Office, Nepunes ne Departamentin e Shitjes, Rahovec, retail, Sales, shitje, Stone Castle