Delta Security sh.p.k. është kompani që vazhdimisht rritet dhe zgjerohet si rezultat i mirëbesimit të klienteve tanë dhe punën profesionale që ne ofrojmë.

Nëse kërkoni një punë atraktive, kushte të mira pune, paga konkurruese në treg dhe mundësi zhvillimi profesional ju ftojme të aplikoni për vende të lira të punës në Delta Security.

Delta Security sh.p.k. shpall konkurs për:

Pozita: OFICER PATRULLUES

Vende të lira pune: 6 POZITA

Vendi i Punës: Prishtinë

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Të posedojnë patent shofer, kategoria B dhe shkathtësi të mira për vozitje;
  • Mos të jetë i dënuar apo ndjekur penalisht;
  • Preferohet të posedojnë Licencë valide si Punëtor i Sigurimit Themelor.

Kushtet e punës:

  • Kushte të mira të punës;
  • Kontratë afatgjate;
  • Pagë konkuruese në treg;

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

  1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
  2. Duke dërguar CV-në përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në e-mail adresën: [email protected]

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 30.11.2023, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Delta Security, Oficer, Oficer Patrullues, prishtine, Sigurim