NATURA THERAPY është kompani vendore lidere, e cila merret me zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e suplementeve inovative dietetike të cilësisë së lartë, produkteve bimore, pijeve funksionale dhe kozmetikë, të destinuara për të përmirsuar dhe ruajtur shëndetin e njeriut.

Ne prodhojmë një gamë të gjerë me mbi 40 suplemente inovative në formë të lëngshme (sirupe), kapsula, tableta dhe pije funksionale. Prandaj me zgjerimin e kapaciteteve tona, ne kemi nevojë për persona energjik të na bashkohen për të na ndihmuar drejt suksesit!

Ne po kërkojmë Operator në Call Center në gjuhen shqipe!

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Kontaktimi i klientëve përmes telefonit
 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të Natyra Therapy
 • Mbajtja e evidencës së klientve të rinjë dhe atyre ekzistues
 • Raportimi i shitjeve ditore

Kushtet që duhet të plotësoni:

 • Dëshira për të punuar me klientë
 • Të jeni komunikativ dhe energjik
 • Aftësi bazike të kompjuterit
 • Eksperienca në shitje e preferuar por jo e domosdoshme

Cfarë ne ofrojmë:

 • Trajnim të plotë, mentorim personal dhe edukim të vazhdueshëm;
 • Atmosferë të shkëlqyer pune dhe energji pozitive;
 • Kujdes të mirë për shëndetin tuaj dhe të familjes suaj;
 • Pagë bazë dhe bonuse të garantuara
 • Orari i punës 09:00 – 15:00.

Të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kërkesat e mësipërme mund të dërgojnë CV-në e tyre përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në [email protected]

Bashkangjitu dhe ti Në EKIPIN FITUES Të call-operatorëve (agjentëve) të NATURA THERAPY!

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Call Center, Natura Therapy, Operator, Operator ne Call Center, prishtine, shitje