Operator/e për Call Center në Gjuhën Spanjolle dhe Angleze

Kualifikimet/Kërkesat:

  • Njohje të Gjuhës Spanjolle
  • Njohje të Gjuhës Angleze
  • Shkathësi komunikimi
  • Eksperienca në shitje përbën avantazh
  • Fleksibilitet dhe punë në grup
  • Energjetik dhe te motivuar

Çka përfitoni ju ?

  • Pagë bazë + bonuse extra ditore edhe mujore
  • Mundësi zhvillimi professional
  • Ambient i këndshëm dhe shoqëror
  • Kontrate Pune

Orari i punës:

E Hënë – E Premte 10:00-19:00

Prishtine

Kontakt:

Email: [email protected]

Telefon/Whatsapp/Viber: +383 43 791 871

Website: www.greenks.co

Tagged as: Agjent Telefonik, Call agent, Gjuhe Spanjolle, Green Marketing, Komunikim, Kujdes ndaj Klientit, Operator ne Call Center, Operatore ne Call Center