Mundësi e mirë punësimi, me kushte të mira të punës dhe pagë konkuruese në treg.

Delta Security – Kompani Profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë në Republikën e Kosovës që nga viti 2006,

SHPALL KONKURS

Pozita:  OPERATOR/E TË MBIKQYRJES ELEKTRONIKE
Vende të lira pune:  4 POZITA
Vendi i Punës:  PRISHTINË
Ofrimi i punësimit:  Punësim i menjëhershëm, përparësi kanë personat e Licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme për ofrimin e Shërbimeve të Mbikqyrjes Elektronike

Përshkrimi i Detyrave:

 • Monitorimin e sistemeve të sigurisë në Qendrën e Kontrollit, duke përfshirë monitorimin e sistemeve alarmuese dhe atyre të video-vëzhgimit.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

 • Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;
 • Aftësi te mira kompjuterike;
 • Përvoja e punës një vjeçare në lëmin e kërkuar;
 • Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
 • Aftësi për të punuar në situata stresuese.

Kushtet e punës:

 • Kushte të mira të punës;
 • Kontratë afatgjate;
 • Pagë konkuruese në treg;
 • Mundësi avansimi profesional dhe në karrierë.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

 1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
 2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: [email protected]

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 09.02.2023, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

Ju mirëpresim!

Tagged as: Delta Security, Mbikqyrje elektronike, Operator te mbikqyrjes elektronike, Operatore te mbikqyrjes elektronike, prishtine