NATURA THERAPY është kompani vendore lidere, e cila merret me zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e suplementeve inovative dietetike të cilësisë së lartë, produkteve bimore, pijeve funksionale dhe kozmetikë, të destinuara për të përmirsuar dhe ruajtur shëndetin e njeriut.

 Ne prodhojmë një gamë të gjerë me mbi 40 suplemente inovative në formë të lëngshme (sirupe), kapsula, tableta dhe pije funksionale. Prandaj me zgjerimin e kapaciteteve tona, ne kemi nevojë për persona energjik të na bashkohen për të na ndihmuar drejt suksesit!

Ne po kërkojmë:

1.Operator në Call Center në gjuhen shqipe

2.Asistent/e e Rrjeteve Sociale

Detyrat dhe përgjegjsitë për pozitën Operator në Call Center:

 • Kontaktimi i klientëve përmes telefonit
 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të Natyra Therapy
 • Mbajtja e evidencës së klientve të rinjë dhe atyre ekzistues
 • Raportimi i shitjeve ditore

Kushtet që duhet të plotësoni:

 • Dëshira për të punuar me klientë
 • Të jeni komunikativ dhe energjik
 • Aftësi bazike të kompjuterit
 • Eksperienca në shitje e preferuar por jo e domosdoshme

Cfarë ne ofrojmë:

 • Trajnim të plotë, mentorim personal dhe edukim të vazhdueshëm;
 • Atmosferë të shkëlqyer pune dhe energji pozitive;
 • Kujdes të mirë për shëndetin tuaj dhe të familjes suaj;
 • Pagë bazë dhe bonuse të garantuara
 • Orari i punës 09:00 – 15:00.

Detyrat dhe përgjegjsitë për pozitën Asistent/e e Rrjeteve Sociale:

 • Menaxhimi i rrjeteve sociale të kompanisë
 • Përgatitja e kampanjave të marketingut (Ads)
 • Përcjellja e statistikave nga reklamat dhe raportimi i tyre
 • Komunikimi me klientet 

Kushtet që duhet të plotësoni:

 • Eksperiencë pune në pozitë të ngjashme
 • Të jeni komunikativ, energjik dhe kreativ
 • Njohuri të ndonjë programi për krijimin e reklamave, posteve dhe kampanjave
 • Aftësi në shitje 

Të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kërkesat e mësipërme mund të dërgojnë CV-në e tyre përmes butonit “Apliko Këtu” ose në [email protected] duke e cekur positën për të cilën aplikoni!

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Agjent Telefonik, Asistent, Asistente, Call Center, Komunikim, Marketing, Natura Therapy, Operator, Rrjete sociale, SMM, Social Media