PART TIME JOB prej 18:00 -21:00 vetëm ( 3 orë në ditë )

Çfarë do të bëni…

Ne kemi një mundësi emocionuese brenda Ekipit të Linjës së Ndihmës së Klientit 24/7 të Kompanisë sonë Gjermane për vitin 2024 , do të na lejojë të vazhdojmë të ofrojmë një shërbim VIP për klientët tanë në vitin 2024 e në vazhdim!

Ky rol është i disponueshëm në një kontratë me kohë të pjesshme me afat të caktuar duke filluar nga 10 shkurt 2024 – 10 mars 2024

 • Trajtoni ankesat në mënyrë efektive dhe efikase, duke siguruar zgjidhje.
 • Demonstroni produktin shëndetësor, ndjeshmëri dhe siguri për klientët kur përballeni me situata të ndjeshme dhe emergjente SHËNDETËSORE
 • Ndani në mënyrë aktive njohuritë dhe punoni si një ekip për të nxitur performancën dhe përmirësimin.
 • Bëhuni një Ambasador për markën tonë.

 Ky rol është i bazuar në shtëpi, prandaj është thelbësore që të keni:

 • Një hapësirë e përshtatshme pune e qetë
 • Një karrige e rehatshme për pozicionin tuaj

Cilat janë aftësitë / përvoja kryesore që do të keni tashmë?

Ne jemi në kërkim të individëve që ndajnë pasionin tonë për të shkuar më lart dhe përtej, duke ofruar një përvojë VIP për klientët dhe kolegët tanë.

 • Përvojë në menaxhimin verbal të situatave serioze.
 • Një qasje empatike
 • Ekspozimi ndaj trajtimit të ankesave
 • Përvoja e punës në një rol të fokusuar në klient, me ritme të shpejta, është thelbësore.
 • Njohuritë ose përvoja e punës në industrinë e udhëtimeve janë të preferuara, por jo thelbësore
 • Aftësitë e vendimmarrjes efektive dhe të zgjidhjes së problemeve janë një domosdoshmëri.
 • Rezistencë, entuziazëm dhe energji, me aftësi për të punuar mirë nën presion.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, me shkrim dhe me gojë, me një stil të arritshëm.
 • Përvojë për të qenë një lojtar i fortë ekipor, i vetë-motivuar dhe punëtor

Ky rol ka një datë të parashikuar fillimi nga 10 shkurt – 10 mars 2024.

Për të konfirmuar këtë është me kohë të pjesshme, 15 orë në javë,

Nëse jeni të suksesshëm të bashkoheni me ne, ne do të ofrojmë një program trajnimi dhe induksioni gjithëpërfshirës 5-ditor.

Asnjë leje nuk mund të merret gjatë periudhës suaj të trajnimit.

Çfarë mund t’ju ofrojmë?

Ne u ofrojmë kolegëve tanë të çmuar një sërë përfitimesh duke përfshirë:

 • Paga konkuruese, me rishikim të pagës vjetore
 • Skema e pensionit kontributiv

Një kriter i vetëm duhet të keni veturë personale apo në shfrytëzim.

 Dërgoni një CV në këtë adresë e-mail: [email protected]

Numri i telefonit në dispozicion nga ora 11:00 – 16:00 pasdite

+383 45 100 091

Tagged as: Agent, Call Center, German Company, Gjithe Kosoven, Part Time, Part Time Call Handler