KONKURS PER VEND TE LIRE PUNE

Farmatech shpk me seli ne Prishtine distributor eskluziv i markave me te njohura ne fushen e farmacise si LFM, Scharper, Curasept, Isomar, Mister Baby, Montefarmaco, Novexpert, Germaine de capuccini etj, ka hapur konkurs per vend te lire pune si:

Përfaqësues/e mjekësor/e – 2 pozita
Depoist/e  – 1 pozitë

Kandidati/ja për pozitën 1 duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme:

 • Të ketë arsim mundësisht në farmaci, mjekësi, stomatologji apo në
  fushë të përafërt
 • Të zotërojë patent shofer
 • Të ketë aftësi shumë të mira në komunikim dhe prezantim produktesh
 • Të jetë ambicioz/e
 • Të jetë e aftë të punojë në grup.

Kandidati/ja për pozitën 2 duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme:

 • Të bëjë pranimin e porosive
 • Të bëjë përgaditjen e mallit nga depo
 • Të mirret me gjendjen fizike, kontrollin e kualitetit dhe sasisë së mallit
 • Të kujdeset për mirëmbajtjen e vendit të punës
 • Detyra të tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi i deposë që ndërlidhen me punën.
 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (preferohet në lëminë e
  farmacisë, mjekësisë, stomatologjisë apo fusha të përafërta)
 • Preferohet që kandidati/ja të ketë eksperiencë pune në këtë profil.
 • Pagesa e kënaqshme.

Menyra e aplikimit:
Personat e interesuar të dërgojnë CV ne [email protected]

Tagged as: Depo, Depoist, Farmaci, Farmatech, Medicine, organizim, Përfaqësues mjekësor, prishtine, shitje, Stomatologji