DreamPharma shpallë konkurs për pozitën:

  • Përfaqësuese Mjekësore Femër (Regjioni i Prishtinës)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Promovimi i produkteve.
  • Analiza e produkteve në treg.
  • Aftësi të mira të komunikuese dhe menaxhuese.
  • Aftësi të mira bashkëpunuese në ekip.

Kualifikimet:

  • Diplomë e fakultetit të mjekësisë (Farmaci, Mjekësi, Stomatologji) ose në përfundim e sipër.
  • Përvoja e punës në këtë drejtim është një përparësi.
  • Duhet të posedojë patentë shofer

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email-it: [email protected]

Tagged as: Dream Pharma, Komunikim, Medicine, Mjekesi, Perfaqesuese, Perfaqesuese Mjekesore, prishtine, Promovim, shendetesi